Rólam

Szia! Jó, hogy itt vagy!

Dóri vagyok, a Candle Land Handmade megálmodója.  

 

Dekoratív, környezetbarát gyertyákat készítek szójaviaszból és egyre jobban ismerkedek az akrilgyanta izgalmas világával is.

Az alkotás mindig szerves része volt az életemnek, imádok új dolgokat kipróbálni és megismerni. Kezdetben így kezdődött a kapcsolatom a szójaviasszal is, ami hamar szerelemmé vált.


A gyertyák készítését megelőzően hosszú időn keresztül ismerkedtem a viasszal és annak tulajdonságaival, hogy a lehető legtökéletesebb gyertyákat tudjam megalkotni, melyeket én is szívesen az otthonom dekorációjának tudnék.
A szójaviasz valóban egy egyedülálló, különleges anyag, aminek növényi eredete, természetessége, különleges fehér csokoládéra emlékeztető illata csak még nagyobb örömmé teszi a vele való munkát.

A szívemhez egyre jobban közel álló másik anyag az akrilgyanta. Ez a szójaviaszhoz hasonlóan szintén egy környezetbarát anyag. Sima, letisztult felülete sokoldalú felhasználhatóságot biztosít: tálcák, alátétek, gyertyatégelyek, ékszerek, dekortárgyak készíthetők vele – határ a csillagos ég!

Minden termék szívvel-lélekkel készül az anyagok előkészítésétől a csomagolásig.
Célom olyan (akár teljesen egyedi) dekorációk készítése, melyek tökéletes kiegészítői lehetnek az otthonoknak.

 

Köszönöm, ha vásárlásoddal támogatod kisvállalkozásomat.